Sivut

torstai 27. maaliskuuta 2014

Appelsiinijuustokakku

Kokeilin tähän uunissa paistettavaan juustokakkuun Valion appelsiini tuorejuustoa.
Tein kakun jääkaapista löytyvillä aineksilla ja lisäsin reseptiin jälkijunassa
raastetun appelsiinin kuoren, joka tuo lisää makua.
Kakku kannattaa tehdä edellisenä päivänä.
Kakun kanssa sopii tarjottavaksi esimerkiksi jäätelö ja vadelmat.
Tein kakun halkaisijaltaan 21 cm irtopohjavuokaan.





Pohja:
1/2 pkt / 200 g Digestive keksejä
3 rkl tummaa kaakaota
4 rkl sokeria
80 g voita


Täyte:
1 pkt appelsiini tuorejuustoa
1 pkt (250 g) maitorahkaa
2 munaa
2 tl sitruunamehua
2 tl vaniljasokeria
0,5 dl sokeria
3 rkl maizena maissitärkkelysjauhoja
(raastettua appelsiinin kuorta)


Murenna keksit esim monitoimikonella ja sekoita muut ainekset sekaan..
Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada vuokaan.
Paista 175 asteisessa uunissa noin tunnin ajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit