Pohja:
100 g digestive keksejä
70 g voita
3 rkl tummaa kaakaota
2 rkl sokeria / luomu täysruokosokeria (intiaanisokeria)
muutama pala suklaata raastettuna
Täyte:
2 dl kuohukermaa
1 pkt (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
250 g maitorahkaa
7 liivatelehteä
200 g vadelmia
2 rkl vettä
0,75 dl luomu täysruokosokeria / sokeria
-Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
-Murskaa keksit monitoimikoneessa tai sauvasekoittimen avulla.
-Lisää voi, kaakao, sokeri ja raastettu suklaa.
-Levitä seos irtopohjavuoan pohjalle ja laita kylmään jähmettymään.
-Keitä vadelmia muutama minuutti vesitilkassa.
-Lisää liivatelehdet ja anna seoksen jäähtyä, mutta ei jähmettyä.
-Vatkaa kerma vaahdoksi.
-Lisää maitorahka, sokeri ja tuorejuusto.
-Kaada jäähtynyt vadelmaseos varovasti sekoittaen muiden aineiden joukkoon.
-Levitä pohjan päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa mieluiten seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit