Pohja:
130 g piparkakkuja
60 g voita
Ripaus kanelia
Täyte:
200 g (pkt) tuorejuustoa
2 dl vispikermaa
100 g valkosuklaata
3 rkl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
2 rkl sitruunamehua
3 liivatelehteä
- Murskaa piparkakut ja lisää sulatettu voi ja kaneli.
- Painele seos 20 cm irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin.
- Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
- Sulata valkosuklaa vesihauteessa. (Voit lisätä tilkan kermaa sekaan.)
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää sokerit, tuorejuusto ja valkosuklaa.
- Kuumenna sitruunamehu ja lisää siihen liivatteet.
- Sekoita liivateseos tuorejuustoon.
- Kaada vuoalle ja anna olla jääkaapissa pari päivää. Maku paranee entisestään.
Koristeluun 1,5 dl vispikermaa vatkattuna, muutama piparkakku ja strösseleitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit