Koristelin nämä tarjoilua edeltävänä päivänä. Osaan laitoin voikreemin marsipaanin alle ja osaan en mitään. Nämä pysyivät hyvänä ilman kreemiäkin. Säilytin jääkaapissa kipossa ilman kantta.
Muffinit:
(Isoja 9 kpl, pieniä 16 kpl)
2 munaa
1 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
150 g Oivariinia (/margariinia)
100 g kermaviiliä
100 g Fazerin Lemon valkoista leivontasuklaata
-Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
-Sekoita joukkoon sulatettu Oivariini.
-Lisää vuoron perään keskenään sekoitetut jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri kermaviilin kanssa.
-Sekoita lopuksi pieneksi pilkottu Sitruuna-valkosuklaa.
-Paista noin 12-14 min 225 asteessa. Pienille muffineille riittää 10 min.
Koristele jäähtyneet muffinit marsipaanilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit